SG de Linge / PCG en Plus Leerdam zetten bijzonder 1-2-tje op!


Samen met Plus Leerdam heeft SG de Linge / PCG een unieke spaaractie opgezet.
Wat ons betreft een heel bijzonder 1-2-tje tussen de club en de Plus.

Wat gaan we doen:

  • We hebben van veel spelers een unieke spelersfoto gemaakt
  • Iedere speler die op de foto geweest is krijgt een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke SG de Linge / PCG fan artikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn. Je persoonlijke actiefolder zal via de aanvoerders / teambegeleiders uitgedeeld worden.
  • Een bidon, poster, telefoonhoesje, broodtrommel, drinkbeker maar ook badslippers en andere originele artikelen zijn te bestellen, wie wil die nu niet !
  • Bij Plus Leerdam kun je vervolgens vanaf 3 december sparen voor gratis fanartikelen.
  • Bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen.
  • Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler, roep iedereen dus op om je te helpen !!
  • Een heel mooi gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct in de clubkas van SG de Linge/PCG! Je spaart dus niet alleen voor jezelf…maar ook voor de club.
  • Voor degene die niet op de foto geweest zijn of die geen belangstelling hebben in artikelen met hun eigen foto is er ook een algemene fanshop clubfund.nl/delinge met hierin alle fan artikelen met alleen het clublogo. In deze fanshop kunnen alle mensen makkelijk hun SG de Linge/PCG-fan artikelen bestellen en met Plus Leerdam ClubFund-punten afrekenen.

Indien je muntjes ontvangt maar niet zelf iets wil bestellen kan je deze aan de club schenken. Hiervoor komt er een pot te staan tijdens de trainingen op dinsdag en donderdag, daar kunnen jullie de muntjes in doen. De club zal ze dan zelf besteden aan artikelen met clublogo.

Roep dus iedereen op om je te helpen en zoveel mogelijk muntjes te sparen !!!!

Succes met sparen !!

 

Voor evt. vragen kan je bellen naar 06-30907020