Meet the Players : Floor Groeneveld #8


Deze jonge dame houdt wel van een feestje en zingt alle Nederlands talige rap muziek beter mee dan de rapper himself. Zij liet in de kampioenswedstrijd nog 4 maal zien hoe sterk zij is vanaf de linkerhoek en hoe je een contra hoort te zwemmen. De speelster die voor de wedstrijd altijd met een banaan in haar mond loopt, vroegen wij het volgende:

 

Vertel is wat over jezelf, hoe oud ben je, wat studeer je of wat voor werk doe je?
Mijn naam is Floor Groeneveld, ik ben 17 jaar oud en kom uit Beusichem. Dit jaar begin ik aan mijn studie Pedagogiek in Amersfoort , aan de Hogeschool Utrecht. Verder vind ik het leuk om naast waterpolo lekker gezellig feestjes te vieren met mijn vrienden/vriendinnen en werk ik bij de COOP.

Wat is het hoogtepunt van je persoonlijke waterpolo carrière?
Het kampioensfeest van het afgelopen seizoen was zeker een hoogtepunt van mijn waterpolo carrière 😉

De beste pre-game maaltijd is:
Voor een wedstrijd eet ik meestal een banaan.

Wat is jouw taak in het team?
Mijn taak in het team is denk ik foutjes in de verdediging opvangen, aansturen vanuit het water en zo hier en daar een break te kunnen zwemmen.

 Beschrijf je zelf in 3 woorden?
Gezellig, zorgzaam en kletskous

Wat is je favoriete topping op een pizza?
iets met veeeeel kaas

Heb je naast waterpolo nog andere hobby’s of gewoontes die weinig mensen van je weten? Zo ja, wat?
Nou ik houd van feestjes en leuke dingen doen, maar denk dat veel mensen dat wel van mij weten 😉

 Je mag 1 superkracht kiezen, wat zou dat zijn en waarom?
Dan zou ik alles willen kunnen eten, zonder dat ik dik word. Ik houd namelijk heel erg van lekker eten.

Wat is je allergrootste dieptepunt in je waterpolo “carrière” ?
Mijn schouder die uit de kom was gegaan afgelopen seizoen. Hierdoor heb ik meerdere wedstrijden moeten missen, wat ik natuurlijk niet leuk vond. Verder heb ik nooit echt blessures gehad, waardoor dit misschien nog vervelender was.

Wat is je mooiste actie binnen een wedstrijd?
Een break zwemmen en hem vervolgens zelf af te maken door te scoren.

Heb je een bijnaam en zo ja, welke?
Ik heb niet echt een bijnaam, maar sommige mensen noemen mij floro.
Redactie: Floor heeft nog een andere bijnaam die ze helaas niet met jullie durft te delen.

Hoe bereid jij je altijd voor op de wedstrijd?
Bij een wedstrijd bereid ik mij voor door een muziekje op te zetten, een banaan te eten en een goede warming-up te doen.