Incompleet Heren 1 kan niet winnen


Incompleet Linge/PCG kan niet winnen

Tegen het één plaats hoger geklasseerde DZT’62 uit Deurne kon De Linge/PCG met een gehavend team twee perioden goed meekomen. In het Gorinchemse Caribabad nam de bezoekende ploeg in de derde periode een beslissende voorsprong en speelde de wedstrijd vervolgens uit (10 – 14).

Zonder aanvoerder Nicky Advokaat en topscoorder Victor Visser, wist De Linge/PCG dat het een lastige middag zou worden. Door de afwezig  van deze spelers, kon de 16-jarige Pjotr Meerkerk zijn debuut maken.

De Linge/PCG begon sterk aan de wedstrijd en nam brutaal de leiding. Er werden veel overtalsituaties gecreëerd, maar helaas te weinig verzilverd. Ook bij De Linge/PCG liep de foutenlast op. Zo pakte Tjerk Noorduyn vlak voor het einde van de tweede periode, zijn derde persoonlijke fout (en was het einde wedstrijd).

De al uitgedunde selectie van De Linge/PCG had desondanks nog voldoende kansen tegen DZT’62. Het niet goed uitspelen van de overtalsituaties, voorkwam dat de thuisploeg in het spoor kon blijven van de Brabanders.

Opvallend was dat eerste keeper Sjoerd den Breejen in de slotfase ingezet werd als veldspeler (met  keeper Jochem van Wieren op het doel), ook nog een eretreffer maakte.

Doelpuntenmakers: Menno Cloostermans, Timon den Breejen en Martin Middelkoop 2, Rimmer Genee, Chiel den Otter, Tjerk Noorduyn en Sjoerd den Breejen allen 1.